Στα διάρκεια των μαθημάτων πραγματοποιήθηκαν τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά μαθήματα προκειμένου οι σπουδαστές να μάθουν τα πάντα για την ιστορία του καφέ και να κάνουν εξάσκηση στην παρασκευή όλων των ροφημάτων . Πραγματοποιήθηκαν πέντε συνολικά τμήματα των 20 ατόμων , τρία τμήματα επιπέδου αρχαρίων και δυο τμήματα σε προχωρημένο επίπεδο.
ΕΙΔΙΚΟΣ Barista & coffee

Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε νεοεισερχόμενους στον χώρο του καφέ – μπαρ και της καφετέριας, αλλά και σε σπουδαστές και αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν νέες δεξιότητες προκειμένου να μπορέσουν να εργαστούν αποτελεσματικά στον χώρο αυτό.